Casa de Los Balcones

Történelmi ékszer, faragott fa balkonokkal és kanári-szigeteki stílusú udvarral

Tenerife északi részén, La Orotava történelmi központjában található ez a XVII. századi történelmi ékszer, amelynek faragott, virágokkal díszített balkonjai sok látogatót vonzanak. Belépést követően a látogató megtekintheti a kanári-szigeteki belső udvart, amely a Kanári-szigetek kézművességének legszebb darabjait vonultatja fel, kezdve a borkészítéstől a szövésen keresztül a kosárfonásig. A szobáiban megtanulhatjuk, hogy készülnek a hagyományos termékek és jobban megismerhetjük a kétszáz évvel ezelőtti életet.

Hagyományok megismerése egy kanári-szigeteki arisztokrataházban

A Casa de los Balcones épületével szemben található a Casa del Turista, melynek udvarából pompás kilátás nyílik a Teide hegyre és a híres homokszőnyegre, melyet minden évben elkészítenek a La Orotava ünnepe idején. Ezek mellett az impozáns Casa Lercaro épületében egy híres kávézó és étterem is található, mely ideális helyszín az arisztokrataházban való pihenésre.

Catering
Localidad
La Orotava
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
Címkék
Etiquetas
1
9
54805 14
262
262
10045