Utazás házi kedvencekkel

Kanári-szigetek, a hely, ahol örömmel várják a házi kedvenceket

Háziállattal látogatható helyek

Házi kedvenceink a családhoz tartoznak, ezért amikor nyaralni indulunk igyekszünk elkerülni, hogy otthon kelljen őket hagyni, hiányoznánk nekik és nekünk is hiányoznának, és szeretnénk, ha ők is élveznék ezeket a pihenéssel és szórakozással teli napokat. Ezért fontos, hogy a választott hely megkönnyítse számunkra a boldog együttlétet a kis kedvenceinkkel. A Kanári-szigetek minden kétséget kizáróan olyan a hely, ahol örömmel várják a házi kedvenceket. Itt megtalálunk mindent, ami szükséges, és semmi akadálya annak, hogy a vakáció alatt is együtt legyünk kutyánkkal vagy macskánkkal. Emellett természetesen biztosítanunk kell, hogy megfeleljünk néhány alapvető követelménynek. Ne feledkezzen meg róluk!

Utazás előtt

Contenido
  • Győződjön meg róla, hogy a háziállata minden dokumentációja rendben van, beleértve a kötelező biztosítást is, ha potenciálisan veszélyes fajtákról van szó. Ezenkívül szükséges, hogy mikrochip legyen beleültetve (elektronikus azonosító rendszert), és meg kell kapnia a szükséges oltásokat és féregteleníteni kell.
  • Érdeklődjön légitársaságánál kedvence utazásának feltételeiről és követelményeiről.
  • Egyeztessen a szállásadóval házi kedvencek engedélyezéséről.
  • Ne felejtse el magával hozni és felrakni a pórázt, és ha potenciálisan veszélyes fajta, akkor a szájkosarat is.

A Kanári-szigeteken való tartózkodás alatt

Contenido

A Kanári-szigetek számos és sokféle házi kedvenceket befogadó szálláshelyet és szórakozási lehetőséget kínál. Emellett sok olyan strand is létezik, ahova lehetséges házi kedvenceket vinni, y különösen a városokban, ahol kifejezetten kutyák számára kialakított parkok találhatók, amelyek játéktereiben kedvence barátkozhat más kutyákkal és jól szórakozhat. Kutyáját korlátozások nélkül sétáltathatja bármely város utcáin, de bárhová is megy, mindig legyen Önnél egy tasak és egy üveg víz, hogy feltakaríthasson kedvence után.

Ha Ön a természet szerelmese, és szereti bejárni a engedélyezett ösvényeket, kedvence is elkísérheti, de mindenképpen folyamatosan biztosítani kell, hogy az állat ne okozzon kárt a természeti környezetben.

Abban az esetben, ha állatorvosi szolgáltatásra van szükségük, a La Graciosa kivételével az összes szigeten első osztályú orvosi rendelők és klinikák működnek, néhányuk 24 órás sürgősségi ellátással is rendelkezik, így kedvence egészsége és jóléte jó kezekben lesz, ha balesetet szenvedne.

Akkor sem kell aggódnia, ha kedvencének valamire szüksége van. A Kanári-szigeteken rengeteg házi kedvencekre specializálódott bolt található, ahol minden elképzelhető dolgot meg tud vásárolni, emellett kutyakozmetikák is rendelkezésre állnak, ahol megfürdetheti és megnyírathatja a kutyáját. És ha egy nap olyan tevékenységre vágyik, amelyre nem tudja kedvencét magával vinni, nem kell az elfoglaltságról lemondania. A szigeteken számos házi kedvenc megőrző, kutyahotel található, ahol vigyáznak kutyájára, macskájára és kényeztetik addig, míg kívánja.

Mint látható, a Kanári-szigetek felkészült arra, hogy Ön és kedvence felejthetetlen vakációt töltsenek el.