Egyik szigetről a másikra

Körben a szigetcsoportban

Melyik szigetről akarsz indulni?

Choose island as source
Choose island as destination
LA GRACIOSA LANZAROTE FUERTEVENTURA GRAN CANARIA TENERIFE LA GOMERA LA PALMA EL HIERRO
Descripción general

A Kanári-szigeteken számos utazási lehetőséget igénybe vehet, és gyorsan és könnyen eljuthat az összes szigetre. Mindenhol vannak különböző vállalatok által üzemeltetett repülőterek és kikötők, és számos útvonal közül válogathat. Emellett a távolságok olyan kicsik, hogy nem telik sok időbe eljutni az egyik helyről a másikra.

Icono avión
Név
Icono Avión
Imagen
Icono Avión
Titular avión
Repülővel
Descripción avión

A szigetcsoportot 8 repülőtér szolgálja ki, amelyek összekapcsolják az összes szigetet. A repülési idő minden esetben kevesebb, mint egy óra, és a járatok gyakran indulnak egész nap.

Icono barco
Név
Icono Barco
Imagen
Icono Barco
Titular barco
Hajóval
Descripción barco

A szigetek közötti közlekedés hajóval általában olcsóbb, és olyan élményeket is kínál, mint a delfinek és a bálnák megfigyelése. A szigeteket összekapcsoló különböző hajótársaságok hajóival kelhet át egyik szigetről a másikra. A járatok sűrűn indulnak, a viteldíjak elfogadhatók. Lehetőség van a szigetcsoport körbehajózására is sétahajóval.

Icono excursión
Név
Icono Mapa
Imagen
Icono Mapa
Titular excursiones
Kirándulások
Descripción excursiones

A szomszédos szigetek meglátogatására további lehetőséget kínálnak az egynapos szervezett túrák, hajóval vagy vitorlással. Ha ezt választja, úgy ismerkedhet meg az új helyekkel, hogy nem kell éjszakára is maradnia.