Egy nap a strandon a Kanári-szigeteken

Contenido

A Kanári-szigeteken sok-sok kilométernyi lenyűgözően szép és tiszta, idilli látványt nyújtó tengerparti strand várja a látogatókat egy családi sétára, játékra, pihenésre és felfedezésre. Az év minden szakában kellemes hőmérsékletnek, a tiszta égboltnak és az éves szinten több mint 3000 napsütéses órának köszönhetően Önnek tetsző időpontban keresheti fel ezeket a végtelen partokat.

Jöjjön velünk a strandra!

Szeretne kikapcsolódni?
IRÁNY A STRAND!

Contenido

A Kanári-szigeteken megszámlálhatatlanul sok lehetoség nyílik eltölteni egy kellemes napot a strandon. Döntse el, mivel kezdi: Egy érintetlen tengerparton szeretne megfeledkezni a mindennapok rohanásáról? Egy teljes köru szolgáltatásokat kínáló strandon szeretné tölteni a napot szerettei körében? Vagy inkább egyedül bóklászna a legnépszerubb helyszínek valamelyikén?

Több mint 500 strand közül választhat a közelben VÁLASSZON EGYET!

Imagen
El Cotillo. Fuerteventura
El Cotillo. Fuerteventura

Elobb-utóbb biztosan megéhezik
EGYEN VALAMI FINOMAT!¡

Contenido

Legalább annyi lehetoség közül választhat, mint ahány strand van a szigeteken. Üljön be egy tengerre nézo vendéglobe, és kóstolja meg a helyi különlegességeket mint például a sancocho, a fuszeres burgonya vagy a friss halételek. Ám ha inkább a homokban ülve fogyasztaná el az ebédjét, válasszon a parton sorakozó büfék kínálatából. Ezek a helyek páratlanul friss polipos tapast, kagylót, sült szardíniát és egytálételeket kínálnak, amelyek ízét nem felejti el egyhamar!

És ha husölni szeretne...
CSOBBANJON EGYET!

Contenido

Mi az, ami a Kanári-szigetekrol a világon mindenkinek elsore eszébe jut? Természetesen a tiszta, áttetszo víz és az egyenletes, egész éven át 20 ºC körüli homérséklet. Ám a környék nemcsak frissíto fürdozésre csábít, hanem minden vízi sportra is remek lehetoségeket kínál. A legtöbb szigeten találni szörfiskolát, ahol a kezdok is deszkára merészkedhetnek, és a haladók is csiszolhatják technikájukat.
WINDSURF

Aki pedig más szemszögbol kíváncsi az óceánra, a búváriskolák szervezésében induló kirándulásokon víz alá merülhet, és élvezheti a világ egyik legértékesebb tengeri ökoszisztémáját.
ALKONYATI

Imagen
Papagayo, Lanzarote.
Papagayo, Lanzarote.

ALKONYATI varázs

Contenido

Egy pihenéssel vagy szórakozással töltött nap végén az alkonyat a tengerparti élet varázslatos pillanataival ajándékoz meg. Akár egyedül, saját gondolatainkba merülve, akár kellemes társaságban. Ideális idoszak arra, hogy sétát tegyünk a parton, vagy csak üldögéljünk, és csodáljuk az óceán végtelenségét, miközben a nap lassan lebukik a horizont alá.

A Kanári-szigeteken igen látványos naplementében lehet részünk, ugyanis a lenyugvó Nap mintha beleolvadna az óceánba, és a víz felszínét narancssárgán csillogó-ragyogó káprázattá varázsolja.

Egy tökéletes nap tökéletes befejezéseként.

Imagen
Benijo. Tenerife
Benijo. Tenerife