A Kanári-szigetek várják Önt

Nyolc sziget az Atlanti-óceánon, ahol kikapcsolódhat, kiszakadhat a mindennapokból, és újult erővel térhet vissza. Fedezze fel vulkanikus környezetet, pihenjen paradicsomi strandokon, merüljön el ősi erdőkben, képzeletben repüljön el a szakadékok és sziklák felett, elmélkedjen és merüljön kristálytiszta vizekben...

Contenido

Élvezze a tájak rendkívüli változatosságát és éljen át végtelen élményeket. Ne feledkezzen meg a hagyományos és modern gasztronómiáról sem, amelyet neves szakácsok tárnak elénk; és ne felejtse el megismerni a szigetek értékes történelmi örökségét és kultúráját, az ókori telepesekét és a jelenét. És a legjobb az egészben, hogy akkor jöhet, amikor csak akar, az év bármely szakában, amikor csak kedve tartja. Az örök tavasz szigetei ezek. A világ legjobb klímáját élvezheti itt. Látogasson el ide és ismerje meg őket.

00:00
Título
You have to come here - Canary Islands
Vídeo
Póster
Tienes que venir aquí, Islas Canarias
Tienes que venir aquí, Islas Canarias
Tipo
Ancho completo
Imagen
Tenerife
Tenerife
Contenido

Frissítse fel magát!

A homokos tengerparton eltöltött órák, a napozás és a tengerben való frissítő megmártózás a testet és a lelket egyaránt pihentetik. De az erdőkkel, hegyekkel vagy a lélegzetelállító vulkanikus tájakkal való kapcsolat is feltölt energiával. És az éjszakák a csillagok szemlélésével. Vagy hallgassa a hullámok csobogását, miközben a tengerparton elfogyaszt egy finom vacsorát.


Contenido

És a naplementék? Ha a legjobb társaságban, az eredetmegjelöléssel ellátott kanári-szigeteki borok egyikével koccintva csodáljuk a naplementét, elfelejtjük az órát, és intenzíven élvezzük a pillanatot. Mindemelett pedig még élevezhejtük a spa vagy a thalasso terápia kényeztetését, amelyet egy feltöltő masszázs követ az egyik erre szakosodott létesítményben. Vagy egyszerűen csak töltsön el egy szórakoztató délutánt a szállásán, amelyből széles választék áll rendelkezésre.

Mindezek és még sok más ok miatt ezek a szigetek a megújulás szigetei, egy nagyszerű szabadtéri rekreációs terület, amelyet az év bármely napján élvezhet, és ahonnan megújulva térhet haza.

Contenido

A vulkánok és a túláradó természet földje

Több millió év alatt nyerte el mai formáját ez a nyolc sziget, amelyek az Atlanti-óceán fenekéről emelkedtek ki, amíg át nem törtek az óceán felszínén. A vulkánok szigetei, ahol az élet utat tört és helyet talált magának, hogy ez a szigetcsoport a világ egyik legváltozatosabb élővilágú helyévé váljon. Impozáns vulkánok és rejtélyes lávamezők, amelyeket buja erdők vesznek körül; vad, hullámzó tájak, amelyek növényzettel borított mély szakadékokkal váltakoznak; meredek sziklákhoz vezető, termékeny völgyek... Az ezer szín és a kék tenger földje, amely a bolygón egyedülálló fajok otthona. És ha felnézünk, egy tiszta, átlátszó égboltot csodálhatunk meg, amely arra hív, hogy megszámoljuk a csillagokat.  
 


 

Contenido

Csak kérjen, és itt megtalálja

A Kanári-szigeteken töltött néhány napos nyaralás rengeteg energiát ad. Mindenekelőtt energiát ad ahhoz, hogy a tevékenységek hosszú listáját élvezze napközben és éjszaka. Gyakorolhatja a „szél- és hullámsportok” valamelyikét, mint a szörfözés vagy a szörfvitorlázás, felfedezheti az óceán fenekét, megfigyelheti a szabadon úszó csodálatos cetféléket... A szárazföldön túrázhat vagy teveháton lovagolhat, szórakozhat világszínvonalú vízi parkokban vagy állatkertben, valamint botanikus kertekben, akváriumokban, múzeumokban és régészeti helyszíneken. Mindig lesz idő vásárlásra, és bőven marad elég ereje arra, hogy eltöltsön egy estét a divatos éjszakai klubok egyikében, vagy ellátogasson előadásokra és koncertekre is.


 

Contenido

Közel és biztonságban!

A legjobb éghajlat, csodálatos tengerpartok, a tájak rendkívüli változatossága, végtelen sok lehetőség pároknak, barátokkal, családdal vagy egyedül... Kiváltság, hogy mindezt élvezhetjük Európa bármelyik városától mindössze néhány órányira. A közelség mellett a másik előnye, hogy az itt élő barátságos és nyitott embereknek köszönhetően otthonosan érezheti magát. Egy olyan úti cél, amely a legmagasabb európai szabványoknak való megfelelésnek köszönhetően biztonságot, első osztályú egészségügyi ellátást és egyéb alapvető szolgáltatásokat kínál. A Kanári-szigetek megerősítette és bevezette az új egészségügyi biztonsági protokollokat a kockázatok minimalizálása érdekében.


 

Imagen
Playa de la Francesa
Playa de la Francesa

Fedezze fel őket egyenként

Contenido

Tenerife, 100% élet

Strandok, ösvények, erdők, vízi parkok. Nézze meg a szabadon úszó bálnákat és delfineket, vagy sétáljon végig a történelmi óvárosokon. És mit szólna, egy kis golfozáshoz a kék ég alatt? Ez is elengedhetetlen. És persze a kötelező látogatás az impozáns Teide-hegyre, amely éjszaka a csillagok szemlélésének varázslatos helyszíne is. Tenerifén minden lehetséges.

További információ


 

Contenido

Gran Canaria, egy mesebeli sziget

Ez a „miniatűr kontinens” az ellentétek szigete. Ugyanazon a napon élvezhetjük a tengerpartot, például Maspalomast és annak lenyűgöző dűnemezőjét, és a sziget belsejében lévő tájakat, kanári fenyőerdőkkel, szakadékokkal, vulkanikus kalderákkal... Egy fürdőben is pihenhetünk, és felkészülhetünk a nyüzsgő éjszakai életre.

További információ


 

Contenido

Lanzarote, a különleges sziget

Tájai annyira másak, mintha egy másik bolygón lennénk, ilyen a Timanfaya Nemzeti Park. Vulkánok és lávamezők, amelyek a látóhatáron túlra vesznek, mielőtt tekintetünk megtorpanna a látszólag kopár földnek a sokszínűségén. Lanzarote a strandok, a fehér házak és a szőlőskertek szinonimája.

További információ


 

Contenido

Fuerteventura, a Kanári-szigetek strandja

Végtelen, fehér homokos strandok és türkizkék víz, sok közülük eldugott helyeken. Azok álma, akik ezekben a helyekben találják meg a saját kis paradicsomukat, hogy pihenjenek, érezzék a tengeri szellőt, napozzanak, ússzanak a nyugodt, kristálytiszta vízben... De azoké is, akik szeretnék érezni az adrenalinlöketet a hullámok meglovaglása közben és a szél kihívásai közepette.

További információ


 

Contenido

La Palma, la Isla Bonita

Ez a zöld sziget. Zöld a buja kanári fenyőerdők miatt, és zöld a tercier földtörténeti korból származó növényi képződmény, a babérerdő miatt, amely itt talált menedéket. Lenyűgözőek vulkanikus tájai, mint például a Caldera de Taburiente Nemzeti Park, és csúcsai, ahol a világ egyik legfontosabb csillagászati obszervatóriuma található.

További információ


 

Contenido

La Gomera, érezze magát egyedinek

Legenda és varázslat. Valamint történelem és ősi kultúra is, amelynek maximális kifejeződése a gomerai füttynyelv (el silbo gomero). A sziget ad otthont a világ egyik legnagyobb és legjobban megőrzött babérerdejének, amely a Garajonay Nemzeti Parkban található. Sziklák, szakadékok, amelyek vulkanikus homokos strandokhoz vezetnek, gyönyörű pálmaligetek... Egyedülálló.

További információ


 

Contenido

El Hierro, a sziget lélekkel

Csend és lélegzetelállító panoráma. Vulkáni tájak, amelyek ámulatba ejtik a lelket. Falvainak nyugalma, lassú és nyugodt életritmusa. Az átlátszó, élettel teli tenger, a búvárkodás szerelmeseinek kötelező látnivaló. Erdőkön, de láván és homokon is átvezető ösvények. Ez egy sziget, amelyet meg kell tapasztalni.

További információ


 

Contenido

La Graciosa, apró kincs

A Kanári-szigetek legkisebbike. Egy hely, ahol el lehet veszni a fehér homokos és türkizkék vizű eldugott kis strandokon. Maradjon a kis fehér házakban, szinte közvetlenül a tengerparton, és élvezze a finom friss halat, miközben Lanzarote északi részének lenyűgöző szikláit narancssárgára festi a naplemente.

További információ