Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt
FUERTEVENTURA
szigete
A KANÁRI-SZIGETEK
strandnagyhatalma
Több mint 150 km strandon élvezheti a napsütést és a negatív ionokkal telített tengeri szél érintését, amely a paradicsomba repíti!
EREDETMEGJELÖLÉSSEL
ELLÁTOTT SAJTOK
Két strand között kötelező megállót jelentenek a sajtkészítő műhelyek. Kóstolja meg a helyi különlegességnek számító majoreros sajtokat!
A SZÖRFÖSÖK
PARADICSOMA
A hosszú és napsütéssel teli napok, az erős szél és a két métert is elérő hullámoknak köszönhetően a szigetek gazdag lehetőségeket kínál a szörf és a kitesurf szerelmeseinek.
BIOSZFÉRA
REZERVÁTUM
A végtelen vulkáni táj és a strandok tisztasága nem maradt észrevétlenül a világ szemében: 2009-ben az UNESCO az egész szigetet bioszféra-rezervátummá nyilvánította.
Üdvözöljük Fuerteventura szigetén!
Érkezéskor érintetlen, smaragdzöld partvonal és fehér homokkal borított strandok fogadják majd. Több mint 150 km strandon élvezheti a napsütést és a negatív ionokkal telített tengeri szél elringató érintését, amely a paradicsomba repíti! Ha emellett a lenyűgöző vulkanikus tájakat is megemlítjük, könnyen érthetővé válik, hogy miért nyilvánították az egész szigetet bioszféra-rezervátummá.

Hunyja be a szemét, és amikor kinyitja majd, újjászületve érzi magát. Ideje megragadni egy deszkát, és a kristálytiszta vízbe ugrani! Ha pedig inkább megpihenne, gasztronómiai élvezetek sora és barátságos helyiek várják.
/
Több mint 150 km
hihetetlen szépségű strand
Fuerteventura szigetén a homok és a tenger is kristálytiszta. Válasszon a különféle, ám kivétel nélkül gyönyörű strandok közül aszerint, hogy épp mire vágyik aznap: vízi sportokat szeretne űzni, magányosan feküdne a part egy félreeső szakaszán, friss helyi halat fogyasztana vagy egyszerűen csak leülne a homokba, hogy megcsodálja a gyönyörű naplementét. 150 kilométernyi strandon mindez bőségesen lehetséges!
/Amit nem szabad kihagyni/