Sardina del Norte

Színek a tenger mellett

A Gáldar önkormányzati területén található negyedben le kell menni az utca végéig a szórakozásért, hiszen a sugárút és a tenger az utca lábánál van. Az helyi és expresszionista festő, Antonio Padrón a nyarakat családjával Sardina del Norte tengerpartján töltötte. Sardina del Norte piros-fehérre festett, feltűnő világítótornyát és környékét gyönyörűen felújították. Az El Farrallón, a tenger közepén álló szikla, amely egy vulkanikus szerkezetű természetes szobor, a Gáldarból Agaete irányába vezető partmenti úton érhető el. Martorel strandja után található, banánültetvényekkel körülvéve.

Strandok minden ízlésnek

A Gran Canaria északi részén található paradicsomban található a Playa de Sardina, több móló, a Roqueta strand és a Barranquillo del Vino, ahol a gyakorlott úszók fürdenek. Ideálisak búvárkodásra, víz alatti halászatra és túrázásra a Sardina világítótorony környékén. Innen a partot megkerülve érjük el Gáldar központját. Ha a családdal utazik, nagyszerű szórakozás a nyári hónapokban közlekedő helyi turistavonattal bejárni a környéket.

Hosszúság
80 m
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Solo en verano
Viento
Oleaje moderado
Localidad
Gáldar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
2
9
262
262
10045