San Agustín strand

Nagyon nyugodt turista strand Gran Canarian

Gran Canaria déli részén található a San Agustín strand, az azonos nevű turista központon belül. Ez egy olyan turista strand, ahol kiváló szállás lehetőségeket és jellegzetes szolgáltatásokat talál, viszont nagyon nyugodt, mivel ez a partszakasz kevésbé látogatott. Az esték itt nyugodtak, mivel nincs a turista negyedekre jellemző lárma. A San Agustín strand tökéletes a napközbeni pihenésre, de ha a nyugalomnál többre vágyik, akkor nem messze innen található a sziget egyik legnagyobb thalassoterápiás központja.

Sötét homokos városi strand Playa del Inglés közelében

A San Agustín strand egy több mint 600 méter hosszan elnyúló, finom sötét homokos strand. A víz nyugodt, kevés áramlat van, a hullámverés elegendő mértékben mérsékelt ahhoz, hogy a legkisebbek is vidáman ugrálhassanak is a hullámok között. A hosszú parti sétányon, amely a déli irányban a Playa del Inglés turista központjához vezet, számos terasz, bár és étterem várja a látogatót. Nyugágy és napernyő bérlési lehetőség, elsősegélynyújtó hely, zuhany, ingyenes parkoló áll rendelkezésre és kapcsolódik a maspalomas-i autóbuszhálózathoz.

Hosszúság
126 m
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Sin vigilancia
Viento
Oleaje moderado
LMBTI
Localidad
San Agustín

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
  • A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
  • Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
  • Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
  • A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
  • Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
  • A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
  • Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
2
9
262
262
10045