Playa del Inglés strand

Gran Canaria egyik leghíresebb turista strandja

A Playa del Inglés strand Gran Canaria szigetének egyik leghíresebb turista strandja. A sziget déli részén helyezkedik el az a csaknem három kilométeres, aranyhomokos, nyugodt vizű partszakasz a Maspalomas dűnék különleges természetvédelmi terület mellett, ahol számos hotel és apartman is megtalálható. A strand teljes területén különböző szolgáltatások találhatók családok számára, valamint sportolásra kialakított területek is vannak, ahol strandröplabdázni vagy strandfocizni lehet. Ez egy egyedülálló hely, ahol családjával tökéletes tengerparti nyaralást tölthet.

Hatalmas családi strand Playa del Inglés turista központjában

A Playa del Inglés egy hatalmas partszakasz, ahol dél felé a Playa del Inglés óriási turista központja található, egészen a Punta de Maspalomas-ig. Északi végénél számos szállás lehetőség és rengeteg szolgáltatás kínálkozik, amelyek ideálisak a családi nyaraláshoz. Többek között találunk napernyő bérlési lehetőséget, fürdőt, zuhanyt és finomságokat is vásárolhatunk. Azon a részen, ahol a strand egybeolvad La Puntával, a part nyugodtabb és több sportolásra alkalmas partszakasz és nudista strand is rendelkezésre áll.

Hosszúság
2,7 km
Accessible
Hammok sunshade
Nudist zone
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Tourist info
Csendes vizek
LMBTI
Localidad
Playa del Inglés - Maspalomas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
2
9
262
262
10045