Meloneras

Egy népszerű strand

A közel 500 méter hosszú és 75 méter széles strand Fuerteventura egyik legnépszerűbb strandja, köszönhetően annak, hogy mindössze néhány méterre fekszik a lenyűgöző Maspalomas-dűnéktől. A San Bartolomé de Tiraja városközpontjából megközelíthető, gyönyörű sétány veszi körül, amely a turisztikai terület minden szolgáltatását kínálja, mint például éttermek, üzletek és bárok, ahol megihat egy italt.

Egy világítótorony által elválasztva

Bár nem érintkezik a Maspalomas stranddal, mivel egy világítótorony választja el, apálykor a két strand összekapcsolódik, ami nagyon kellemes sétát tesz lehetővé közöttük. A strandon napozóágy kölcsönzési lehetőség, úszómester, zuhanyzók és mosdók is vannak.

Hosszúság
283 m
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Public transport
Sin vigilancia
Csendes vizek
Localidad
Meloneras

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
2
9
262
262
10045