Maspalomas strand

Hatalmas strand Maspalomas világítótornyának közelében

Gran Canaria szigetének déli részén, a Maspalomas dűnék különleges természetvédelmi parkja által körülölelt területen található a Maspalomas strand turisztikai központ: majdnem három kilométeres partszakasz, melyet finom arany homok borít, vize nyugodt és számos hotel és apartman várja az idelátogatókat. Tökéletes nyaralást tölthet itt a családjával és élvezheti a ragyogó napsütést a strandon. Romantikus sétát tehet a vándorló dűnék táján és megtekintheti, ahogy a Maspalomas világítótorony sziluettje kirajzolódik az alkonyatban.

Napozás egész nap és bulizás egész este Gran Canarian

A Maspalomas strandnak számos partszakasza, így mindenki megtalálja a számára ideálisat. E nyugati oldalon a strand Maspalomas turisztikai központjához kapcsolódik és kisgyermekes családok számára nyújt különböző szolgáltatásokat, például nyugágyat és napernyőt bérelhet, tusolhat vagy finomságokat vásárolhat. A nyugati irányban a Punta de Maspalomas felé találhatóak a vízi sportolásra alkalmas és nudista partszakaszok. Miután pedig egész nap napozott, nincs is kellemesebb, mint egész este bulizni Maspalomas és a Playa del Inglés legendás éjszakai szórakozóhelyein.

Hosszúság
2710
Accessible
Hammok sunshade
Nudist zone
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Csendes vizek
Localidad
Maspalomas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
2
9
262
262
10045