Las Nieves

Kényelmes és könnyen megközelíthető strand Gran Canarián
Az Algaete régi mólójával szemben található, lekerekített kövekből és kristálytiszta vízből álló strand egyike a település kevés, könnyen megközelíthető strandjának. Az 500 méter hosszú és 20 méter széles sétányon a bárok és éttermek széles választékát találja, ahol a fürdőzések között étkezhet.
Érkezzen komppal a strandra
A strand környékén gyönyörű rejtett zugok találhatók, mint például a Virgen de las Nieves kápolna, vagy maga az óváros, amelyet gyalogosan vagy hosszabb utak esetén kerékpárral is be lehet járni. Akik szeretnék, azok számára van egy kompjárat, amely közvetlenül Las Nieves kikötőjébe visz a szomszédos Tenerife szigetéről.
Length
210 m
Accessible
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Oleaje moderado
Localidad
Agaete

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
2
9
262
262
10045