Las Canteras strand

Európa egyik legjobb városi strandja

Gran Canaria szigetének északkeleti részén, Las Palmas de Gran Canaria városában található Európa egyik leghíresebb városi strandja: Las Canteras. Megbecsülését nem csak természeti csodáinak köszönheti, hanem az ott található szolgáltatások minőségének és pezsgő élettel megtöltött sugárútjának is köszönheti a város szívében. Las Canteras egész évben kiváló éghajlattal és nyugodt vízzel rendelkezik. A jellegzetes La Barra, vulkanikus kőzetmaradvány természetes hullámtörőként szolgál és tengeri élővilágban gazdag területeket biztosít, így ideális búvárkodásra.

Aranyhomokos strand Las Palmas de Gran Canaria városában

Las Canteras ideális a hosszú sétákhoz is, mivel több mint két kilométeres aranyhomokos parttal rendelkezik. Napközben élvezheti a napsütést, homokvárat építhet, bérelhet nyugágyat és napernyőt, vagy a strand déli részén szörfözhet. Eközben pedig a gyerekek játszhatnak a kevéssé hullámzó partszakasznál, a játszótereken vagy a sportlétesítményeknél. Mozgássérült személyek részére is megközelíthető, van parkoló, zuhanyzó és öltöző. Napnyugtakor remek látványt nyújt ahogyan a sugárút életre kel a teraszok, bárok és éttermek éjszakai pezsgése által.

Hosszúság
3.100 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Csendes vizek
LMBTI
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
  • A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
  • Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
  • Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
  • A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
  • Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
  • A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
  • Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
2
9
262
262
10045