Bahía Feliz

Strand sportolóknak

Az 1200 méter hosszú és átlagosan 30 méter széles strandot sportolók látogatják, akik a kiváló szörfözési lehetőségeknek köszönhetően érkeznek ide. Az átlagos kihasználtság és a mérsékelt hullámzás mellett a Bahía Felizben elérhető szolgáltatások közé tartozik a hajózási és egyéb felszerelések bérlése.

Utazás

A strandot a GC-1 autópályán a Tarajalillo kijáratnál kell megközelíteni. Ezután a GC-500-as úton haladjon déli irányba. Hamarosan balra egy kis teret lát, amely Bahía Feliz jelenlétét hirdeti. Azok számára, akik a tömegközlekedést részesítik előnyben, lehetőség van arra, hogy eljussanak a „Bahía Feliz” településrészhez.

Hosszúság
206 m
Accessible
Parking
Public transport
Sin vigilancia
Csendes vizek
Localidad
Bahía Feliz

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
2
9
262
262
10045