Alcaravaneras

Egy kilométer hosszú strand Gran Canarián

A főváros második leghosszabb, alig több mint egy kilométer hosszú és majdnem száz kilométer széles strandja a település keleti oldalán húzódik. A város egyik létfontosságú infrastruktúrájával, a kikötővel szemben található strandot az jellemzi, hogy sokkal inkább család- és lakosság-központúbb, mint Las Canteras, és nagyobb a turistaforgalom is.

Strand sportolóknak

A sportok szerelmesei számára ez a strand többek között strandröplabda-, kosárlabda- és strandfoci-létesítményekkel rendelkezik. Életmentő és biztonsági szolgálat, valamint számos szabadidős és éttermi létesítmény is van itt, amelyek a homokos part mentén futó sétányon találhatók.

Hosszúság
550 m
Accessible
Parking
Showers
WC
Public transport
Sin vigilancia
Csendes vizek
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
  • A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
  • Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
  • Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
  • A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
  • Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
  • A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
  • Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
2
9
262
262
10045