Playa Puerto de La Estaca

Széles és kényelmes strand

Ez a elővárosi és kikötői strand Valverde településen található, a mólótól jobbra, amelyről a nevét is kapta. Mint El Hierro szigetének szinte valamennyi strandja, homokja sötét, és 600 méter hosszúsága és 40 méteres szélessége miatt különösen kényelmes a családok számára. Fából készült sétányokkal és egy több mint 100 parkolóhellyel rendelkező parkolóval is rendelkezik közvetlen a homokos part mellett.

Ideális a sport szerelmeseinek

A vízi sportok szerelmeseinek Puerto de La Estaca strandja ideális elhelyezkedése miatt, mindössze néhány méterre található a kikötőtől, ahol a vízi sportok széles skálája várja a turistákat.

Hosszúság
600 m
Accessible
Parking
Restaurant
Showers
Public transport
Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
Valverde
Fürdőzés veszélyes

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
7
9
262
262
10045