Keresés eredményei

1453
Categoría
Múzeumok és érdekességek
Titular

El Julan

Categoría
Természetes medencék
Titular

El Agujero

A Gáldar településen található természetes medencék a béke festői menedékei, ahol a helyi lakosság körében pihenhet. A sziget e rejtett kincse természetes sós vizű medencékkel rendelkezik. Ezek az úszás paradicsomai a változó mélységű tengerfenékkel, jól körülhatárolt és biztonságos területeken, ahol a családok úszhatnak.

Categoría
Elbűvölő helyek
Titular

Cruz Santa

Categoría
Természeti tájak
Titular

Corona Forestal

Categoría
Elbűvölő helyek
Titular

Chipude

Gasztronómia

A kanári-szigeteki banán: a minőség pecsétje

Fedezze fel a kanári-szigeteki banán ízét, tápanyagtartalmát és történelmét: a hagyományos kanári-szigeteki gyümölcs oltalom alatt álló földrajzi jelzéssel rendelkezik.

Categoría
Strandok
Titular

Charco del Palo

Mióta Gregor Kaiser német üzletember az 1970-es években úgy döntött, hogy létrehozza Lanzarote első nudista közösségét ezen a varázslatos helyen, sok turista élvezheti a sziget északkeleti részén található nudisták által látogatott természetes medencék és öblök sorát.

Categoría
Múzeumok és érdekességek
Titular

Az Atalayita

Az Atalayita nevű falu a Pozo Negro völgyben található, Fuerteventura keleti részén. Ez a régészeti lelőhely a sziget „mahos”-nak vagy „majos”-nak nevezett őslakosainak korába vezet vissza bennünket. Jelenleg a Tájékoztató központ engedélyezi a látogatóknak, hogy beléphessenek a több mint hatszáz éves építményekbe. A település izgalmas történeti háttérrel rendelkezik, éjjeli menedékhelyként szolgált, megvédte a lakosokat a zord természeti jelenségektől és elrejtette őket a támadások elől. Érdemes felmászni a csúcsára, hogy gyönyörködhessünk a település kínálta panorámás kilátásban.

Categoría
Múzeumok és érdekességek
Titular

Museo y Parque Etnográfico Pinolere

Categoría
Múzeumok és érdekességek
Titular

A Grano La Cilla Múzeum

A Museo del Grano (Gabonamúzeum) a Casa de La Cilla házban, a Fuerteventura északi részén található La Oliva településen található. A nagy múlttal rendelkező ódon kőépületet azért restaurálták, hogy helyet kapjon benne a múzeum. Az ide látogatók megismerhetik a sziget mezőgazdaságának történetét, és felfedezhetik, milyen nagy jelentőséggel bírt a gabona Fuerteventura életében. Az izgalmas látogatás alkalmával, mely a földeken végzett munkákról szóló fényképkiállítást is magában foglal, megismerkedhetünk azzal, hogy bizonyos tényezők, mint például a túllegeltetés, hogyan járult hozzá, hogy a szigeten a táj kietlenné vált.