LEGFRISSEBB HÍREK |

Koronavírus (Covid19)

Keresés eredményei

1245
Kultúra
A Kanári-szigetek öröksége és kultúrája
Fedezze fel a Kanári-szigetek lenyűgöző kultúráját, művészetét, a népi fesztiválokat,
a zenét, a hagyományokat és természetesen a karnevált.
Sport a természetben
Sziklamászás
A Kanári-szigetek kivételes körülményeket kínálnak a sziklamászáshoz. A szigeteken különböző típusú terepek és sziklák találhatók a vulkanikus eredetnek köszönhetően.
Természet
Csillagok nézése
A Kanári-szigetek nemzetközi hírnévnek örvendenek a csillagmegfigyelés kivételes feltételeiről. Égboltjuk minősége olyan jó, hogy az IAC csillagvizsgálóhelyek csillagászati minőségéről szóló törvénye védi őket, és három csillagászati rezervátummal rendelkeznek, ami a terület alacsony fényszennyezettségét igazolja.
Sport a természetben
Kerékpározás
Kerékpáron suhanni a Kanári-szigetek kihalt útján egy napsütéses napon, 20 ºC körüli melegben, alig találkozni más járművel, csodálni a változatos tájat, amely a tengerben végződik a látóhatáron.
Természet
LA GOMERA szigete
La Gomera szigetén gyors egymásutánban követik egymást a különböző tájak. Joggal érezheti érzi, hogy a dús és varázslatos természet lágyan körülöleli!
Sport a természetben
Paragliding
A szigetek madártávlatból – ez az egyik legemlékezetesebb élmény, amellyel a Kanári-szigeteken gazdagodhat.
Sport a természetben
Tájékozódás
Hét sziget és sok térkép, hogy felfedezzen mindent, amit a Kanári-szigetek kínálhat a tájfutás sportjának.
Búvárkodás
Merülőhelyek
A Kanári-szigetek valódi paradicsomot kínálnak a búvárkodás kedvelői számára. Ezt a szigeteken fellelhető búváriskolák és merülési helyek száma is igazolja.
Navigálás
Kikötők és jachtkikötők
A Kanári-szigetekre hajóval érkezni – ez a legjobb választás a tenger szerelmesei számára. Az ilyen turisták ellátásáról 30-nál is több, bármilyen hosszúságú hajó befogadására alkalmas kikötő és jachtkikötő gondoskodik.
TARTALOMJEGYZÉK