La Palma es un Punto

La Palma

Korábbi esemény

13 July to 2 September

Islas

La Palma

Descripción del evento

"A La Palma es un Punto Fesztivál 2006-ban, több mint egy évtizede indult útjára azzal a céllal, hogy változatossá tegye a sziget kulturális kínálatát, különös tekintettel a zenére, és elhozza azt a La Palma társadalomba egy szabadtéri koncertformátummal minden közönség számára. népszerű a turisták körében. Az utolsó 14 kiadás a Kanári-szigeteki regionális kormányzat, a La Palma-szigetek tanácsa és az előadásoknak otthont adó városháza felbecsülhetetlen támogatásának köszönhetően valósult meg, akik reményeink szerint támogatni fogják ezt az új kiadást.
A fesztivál koncertjei a sziget különböző városaiban zajlanak, így július 13-án El Pasóban, augusztus 19-én Breña Alában és szeptember 2-án Los Llanos de Aridane-ban, a nyári szezonban. Ebben a kiadásban egy deluxe programot ajánlunk három nemzetközi résztvevővel. A bizonyított siker formátumának használata.
A La Palma es un Punto új kiadásával a cél az, hogy „megfertőzze” azt az örömöt és kultúrát, amely ezt az eseményt elárasztja mindenkire, aki átmegy rajta. Szeretnénk, ha mindenki, aki láthatja a plakátot, eljönne a három koncert valamelyikére.
Ez a Fesztivál rendkívüli kulturális kínálatot nyújt, amelyben három összetevő jelent kulturális vonzerőt: műfaji változatos zenei kínálat, neves helyi és nemzetközi művészek és rendkívül vonzó helyszínek.
A művészek
Minden koncert egyedi és megismételhetetlen, tele van az előadás karizmájával, ugyanakkor kapcsolatot teremt a közönséggel. A három énekes arról híres, hogy nagyszerű műsort ad, és kapcsolatot teremt a résztvevők lelkével, bármilyen nyelven is beszéljenek.
Az Estrellas de Buena Vista y Más® az Efecto Sound (Canarias Concerts & Events) új zenei projektje a Buena Vista huszonöt évnyi slágerei után. A műsorban 11 zenész áll a színpadon, és a repertoár az 1940-es és 1950-es éveket, a kubai zene aranykorát idézi. A művészek között megtalálhatók a Buena Vista eredeti tagjai: Carlos Calunga énekes, Ángel Terry ütőhangszeres, Javier Zalba szaxofonos és Pedro Pablo Gutiérrez Valdés basszusgitáros. A világ legjobb 'tres' előadója (egy kubai eredetű háromfogásos chordofon), Pancho Amat zenei irányításával.
Másodszor, élvezni fogjuk Vicente García énekes/dalszerző előadását, akit olyan zenei változatosság jellemez, mint a Bachata, a World Music, a Caribbean Music, a Merengue, az Alternative Music és a Reggae; mindezt dominikai öröksége befolyásolta. 1983-ban született a Dominikai Köztársaságban, Santo Domingoban. 12 évesen „ellopta” nagynénje klasszikus gitárját, és elkezdett játszani és komponálni első dalait. 2002-ben alapította első zenekarát, a Calor Urbanót Carlos Chapuseauz-zal, Joel Berridóval és Adolfo Guerreroval együtt. Csak 2011-ben kezdte szólista pályafutását. 2017-ben három Latin-Amerikai díjat, 2018-ban pedig egy Sovereign Awardot kapott.
Harmadszor pedig Sundri Feeling énekes, aki a franciaországi Reunion-szigeten született, a világ négy sarkából csatlakozik a családhoz. Jun Fortuné kreol énekesnek köszönhetően 2002-ben Jun Fortuné kreol énekesnőnek köszönhetően showgirlként és táncosként is bekerült. 2014-ben adta ki első albumát, az „Acords”-ot, amelyet jelöltek az International Acoustic Music Awards and Voices of the Indian Ocean díjra, 2017-ben Ázsiában turnézott. Együttműködött Sylvin Marc-cal, Chris Reával, Mishko M'Ba-val és Ray Charles-lal. , többek között. A dzsessz szelleme a világ minden tájáról származó gyönyörű francia, angol, kreol és spanyol dalok fölött lebeg, valamint az énekes és a zenészek nagylelkűsége. Ez a kvartett azért meglepő, mert az általa kínált készlet egyedi és eredeti. Organikus utazásként jelenik meg, különböző hangok, ritmusok és táncok fúziójaként.

Negyedszer: Graja Sound, a bakelit mellett az alternatív zenét és ritmusokat kedvelő DJ-k zenei kollektívája. Az 1960-as, 70-es és 80-as évek színterének hatására ezek a DJ-k kialakították saját egyedi és autentikus stílusukat. A tradíció és a modernitás között fő ambíciójuk a közönség megörvendeztetése és táncra késztetés. Feladataik eredetisége és színpadi jelenlétük garantálta sikerüket a szigeten.
Ötödször, az El Septeto Palmero ismét felbukkan évekkel a zenekarok robbanása után, azzal a céllal, hogy mindegyikből értelmezzen egy keveset, különböző irányzatokat és stílusokat keverve a sajátjukba. Tagjai fiatalok, ezért ennek a zenének az interpretációja frissebb és táncosabb. A szextettként megalkotott tres-t és hegedűt a basszusgitár és az ütőhangszerek ritmusa kíséri, bár ez nem jelenti azt, hogy ne adnának további zenészeket az egyenlethez. De ne lepődj meg, ha hat, hét vagy nyolc zenészből álló „szextettet” látnak, hiszen tárt karokkal várják azokat a zenészeket vagy barátokat, akiknek van valami, amivel hozzájárulhatnak ehhez a projekthez.
Hatodszor: Mamajuana. Repertoárját változatos és jól ismert dalok alkotják, amelyek egyszerre több generáció szívéhez kapcsolódnak, személyes akusztikus érintéssel is, a különböző énekhangokon, harmóniában. Egy csoport innen, La Palma szigetéről, három nő alkotta: Yaiza Pérez, Flavia Cruz és Mariló Fernández. Egy kényszerszünet után nagyobb lelkesedéssel és teljesen megújulva térnek vissza zenéjükhöz. Mindannyian ötvözik a zene iránti szenvedélyüket a dolgozó anyák élményével. Zenei céljuk egyszerű, egyszerűen azt akarják, hogy a közönség a fülükön túl érezze a zenét. Az az érzés, amikor becsukod a szemed és kapcsolatba lépsz az érzelmekkel.
"

Kategória

Categoría del evento

Zene

Életkor

Ár

Kérjük, ellenőrizze az események/jegyek weboldalát

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React