Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Lanzarote Aquarium

Aquarium Lanzarote akváriumai
Aquarium Lanzarote akváriumai
Aquarium Lanzarote akváriumai

Az akvárium, ahol cápákkal úszhat Lanzarotén

Costa Teguise-ben, Lanzarote szigetének keleti részén egy akváriumban úszhat a cápákkal. A Lanzarote Aquarium-ban lehetősége van arra, hogy búvárkodjon a majdnem két méter hosszú dajkacápákkal és több bambuszcápával is. Egyedülálló lehetőség, hogy alámerüljön olyan állatokkal, amelyekkel ritkán találkozhat a nyílt tengeren. Ez természetesen szakértők felügyelete mellett történik, és nem szükséges hozzá semmilyen előzetes felkészülés, vagy képzettség.

Tengeri állatok Costa Teguise egyik bevásárlóközpontjában

A Lanzarote Aquariumban 33 létesítéményében több száz tengeri faj tekinthető meg a Kanári-szigetek jellemző fajaitól, mint a murénák és tigrishalak, egészen a trópusi fajokig, mint a remete rákok és a bohóchalak. Az egyik akváriumon egy üveg alagút vezet át, amelyben cápák, teknősök és ráják úsznak el a látogatók fejétől néhány centiméterre. Ezen kívül az interaktív akváriumokban néhány állatot meg is lehet simogatni, mint például a tengeri csillagokat. Egyedülálló módja a tengeri élővilág megismerésének Lanzarotéban.

Isla Lanzarote

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE

DISCOVER