Lanzarote Aquarium

Az akvárium, ahol cápákkal úszhat Lanzarotén

Costa Teguise-ben, Lanzarote szigetének keleti részén egy akváriumban úszhat a cápákkal. A Lanzarote Aquarium-ban lehetősége van arra, hogy búvárkodjon a majdnem két méter hosszú dajkacápákkal és több bambuszcápával is. Egyedülálló lehetőség, hogy alámerüljön olyan állatokkal, amelyekkel ritkán találkozhat a nyílt tengeren. Ez természetesen szakértők felügyelete mellett történik, és nem szükséges hozzá semmilyen előzetes felkészülés, vagy képzettség.

Tengeri állatok Costa Teguise egyik bevásárlóközpontjában

A Lanzarote Aquariumban 33 létesítéményében több száz tengeri faj tekinthető meg a Kanári-szigetek jellemző fajaitól, mint a murénák és tigrishalak, egészen a trópusi fajokig, mint a remete rákok és a bohóchalak. Az egyik akváriumon egy üveg alagút vezet át, amelyben cápák, teknősök és ráják úsznak el a látogatók fejétől néhány centiméterre. Ezen kívül az interaktív akváriumokban néhány állatot meg is lehet simogatni, mint például a tengeri csillagokat. Egyedülálló módja a tengeri élővilág megismerésének Lanzarotéban.

Localidad
Costa Teguise
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
Címkék
Etiquetas
3
9
14 54805
262
262
10045