Lanzarote Golf

Lanzarote Golf Lanzarote golfpályái
Lanzarote Golf Lanzarote golfpályái
Lanzarote Golf Lanzarote golfpályái

Golfozás Lanzarote repülőterétől pár percre

A Lanzarote Golf Lanzarote repülőterétől mindössze tíz percre, a Puerto del Carmen üdülőtelepülés közelében található. A neves golfpálya-tervező, Ron Kirby tervezte. A tervezésében nagy szerepet játszott a tenger, és tökéletesen illeszkedik Lanzarote sziget jellegzetes látképébe. A pálya természetes emelkedőkre épült, így a hullámos terepviszonyok nagy szerepet játszanak a játékban. Kialakítása révén továbbá harmonizál az Atlanti-óceán és Fuerteventura szigetének látványával.

Golfpálya minden handicaphez Lanzarotén

A Lanzarote Golf link-típusú tervezésű, ami annyit tesz, hogy széles utcákkal és nagyméretű greenekkel rendelkezik, így kényelmesen használható minden handicaphez. Négy darab par 3-as, négy darab par 5-ös és tíz darab par 4-es lyuk terül el enyhén dimbes-dombos területen, amelyen még megtalálhatók a területhatárt jelölő ősi kőfalak. A 3-as számú, par 3-as lyuknál azonban a szél befolyásolhatja az ütést, míg a 7-es számú, par 5-ös lyuknál segítségül szolgálhat, ha a szél északról fúj.

Isla Lanzarote

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE
18

18

72

72

36,4

36,4

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

4.30 horas

4.30 horas

Igen

Igen

ISMERJE MEG MÁS UTAZÓK TAPASZTALATAIT

DISCOVER