Lanzarote Golf

Golfozás Lanzarote repülőterétől pár percre

A Lanzarote Golf Lanzarote repülőterétől mindössze tíz percre, a Puerto del Carmen üdülőtelepülés közelében található. A neves golfpálya-tervező, Ron Kirby tervezte. A tervezésében nagy szerepet játszott a tenger, és tökéletesen illeszkedik Lanzarote sziget jellegzetes látképébe. A pálya természetes emelkedőkre épült, így a hullámos terepviszonyok nagy szerepet játszanak a játékban. Kialakítása révén továbbá harmonizál az Atlanti-óceán és Fuerteventura szigetének látványával.

Golfpálya minden handicaphez Lanzarotén

A Lanzarote Golf link-típusú tervezésű, ami annyit tesz, hogy széles utcákkal és nagyméretű greenekkel rendelkezik, így kényelmesen használható minden handicaphez. Négy darab par 3-as, négy darab par 5-ös és tíz darab par 4-es lyuk terül el enyhén dimbes-dombos területen, amelyen még megtalálhatók a területhatárt jelölő ősi kőfalak. A 3-as számú, par 3-as lyuknál azonban a szél befolyásolhatja az ütést, míg a 7-es számú, par 5-ös lyuknál segítségül szolgálhat, ha a szél északról fúj.

Even
72
Handicap
36.4
Hole number
18
Round time
4.30 horas
Buggy
Catering
Club rental
School
Putting green
Localidad
Tías
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
  • Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
  • A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
3
258
13
262
10045