LEGFRISSEBB HÍREK |

Koronavírus (Covid19)

Loro Park

A Kanári-szigeteken egyedülálló kardszárnyú delfin show
A Loro Parkban láthatja a Kanári-szigeteken egyedülálló kardszárnyú delfin showt. Puerto de la Cruz-ban, Tenerife szigetének északi részén található az állatkert, amelynek híres „showjáról” ódákat zengenek. Ebben a showban a kardszárnyú delfinek zenére táncolnak és hatalmas átlátszó medencébe merülnek, így a látogató a víz alatt is láthatja minden mozdulatukat. Az ugrások és akrobatikus mutatványok olyannyira látványosak, hogy általános jelenség, hogy a víz kicsap a nézők soraiba. Ez egy valóban kihagyhatatlan látványosság a park látogatása során.
A világ legnagyobb papagáj gyűjteménye Puerto de la Cruz-ban
A Loro Park nemzetközi hírneve lenyűgöző egzotikus madárgyűjteményének köszönhető, amely több mint 300 madárfajból áll. A Loro Park Alapítvány célja a kihalással fenyegetett állatok védelmet és megőrzése. Ezért a park rendelkezik a világ legnagyobb pingvináriumával, több mint 250 pingvinnel. Van egy akvárium is, ahol halak és cápák úszkálnak csodálatos korallok között a látogató szeme előtt. A hatalmas létesítményekben pedig a gorilláktól kezdve, a tigriseken át, még hangyászok is megtalálhatók. A elnyerte az Animal Embassy 2008 címet mint fenntartható és felelős park.
Catering
Parking
Shows
Localidad
Puerto de La Cruz

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
Címkék
Etiquetas
1
9
54805 14
262
262
10045