Loro Parque Animal Embassy

A világ legjobb modern állatkertje

A Tenerife szigetének északi részén, Puerto de la Cruzban található a Loro Parque Animal Embassy, egy egyedülálló hely, ahol több mint 400 féle állatfajt tekinthet meg testközelből, és ismerkedhet meg jellemzőikkel és viselkedésükkel. Erre a több mint fél évszázados múltra visszatekintő modern állatkertre (vagy „állatnagykövetségre”) példaként hivatkoznak az állatok gondos megőrzésében és tudományos tanulmányozásában, különösen ha tekintetbe vesszük, hogyan érinti őket a globális környezeti válság. Emellett ez az zárt kert lett a világ első olyan állatkertje, amelynek negatív a szén-dioxid-kibocsátása. Világszinten referenciahely, mégis egy szentély hangulata hatja át, ahol majmokat, nagymacskákat vagy madarakat szemlélhet természetes élőhelyükön, meglepődhet a delfinek, gyilkos bálnák és tengeri oroszlánok intelligenciáján és képességein, sétálhat halak, cápák és sokféle növényfaj között, és élvezheti a szabadidős tevékenységeket, az éttermek kínálatát és a legkisebbek számára kialakított gyermekrészlegeket.

A világ legnagyobb papagájgyűjteménye és egy nagy pingvinárium

Az állatvédelmi és visszatelepítési kezdeményezésein, az oktatási szemléletén és a környezet gondozásán túl a Loro Parque nemzetközileg híres egzotikus madarakból álló lenyűgöző gyűjteményéről, melyek között több mint 300 papagájfaj szerepel. Alapítványán keresztül a Loro Parque sok más feladat mellett a veszélyeztetett fajok védelméért és megőrzéséért is felelős, és eddig több mint 10 madárfajt mentett meg a kihalástól. A létesítményben emellett megtekinthető a világ legnagyobb pingvináriuma is, ahol több mint 250 különböző fajú pingvin él. A jégtől eltávolodva, néhány méterrel a tenger alatt pedig a Loro Parquéban egy akvárium is található, ahol halak és cápák úszkálnak a korallok között. Mindezek miatt a park elnyerte az Animal Embassy 2008-as évi díját mint fenntartható és felelős park.

Catering
Parking
Shows
Localidad
Puerto de La Cruz
A nyitvatartási időkre, a foglalásra, a helyszínre és az elérhetőségekre vonatkozó összes rendelkezésre álló és frissített információért látogasson el a hivatalos weboldalra.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
Címkék
Etiquetas
1
9
54805 14
262
262
10045