Torviscas

Minden szórakozás egy helyen

Tenerife egyik leglátogatottabb strandjaként tartják számon, ugyanakkor kínálata az egyik legkiterjedtebb a szigeten, mivel számos attrakcióval rendelkezik, mint például zuhanyzók, vízimentők, úszómesterek, mosdók, éttermek és strandbárok, amelyeknek köszönhetően kiérdemelte a Kék Zászló elismerést.

„Akadálymentesített strand”

Ideális mind a vízi tevékenységeket kereső sportolók, mind pedig azok számára, akik a homokos parton szeretnének koktélt inni, mivel a vize nyugodt, egy hullámtörő védi. A sziget 12 strandjának egyike, amelyet a Cabildo de Tenerife „Akadálymentesített strandjaként” jelölt meg, és amely a mozgáskorlátozottak számára fenntartott parkolóval, rámpákkal és sétányokkal rendelkezik.

Hosszúság
290 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Csendes vizek
Localidad
Costa Adeje

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
1
9
262
262
10045