San Juan strand

Széltől és hullámoktól védett csendes vizek

A Tenerife nyugati részén, Guía de Isora településen található San Juan strand széltől és hullámoktól védett csendes vize miatt népszerű a turisták és a helyi lakosok között egyaránt. Védettségét egyrészt köszönheti a halászkikötőnek, másrészt a hullámtörő védőgátnak. A strand félig városi környezetben helyezkedik el, a zóna csendessége miatt azok kedvelik, akik egy tökéletes pihenőnapra vágynak az év bármelyik szakában. A strandon tengerparti sétány is található, kávézókkal és éttermekkel tele, ahol jobbnál jobb ételeket fogyaszthatunk a tenger mellett.

Az egész család számára ideális strand

Kaviccsal kevert sötét színű homokja, vizének minősége, és az összes szükséges kényelmi szolgáltatás meglétével együttesen 2012 óta kiérdemelte a kék zászló minősítést. Így a San Juan strand látogatóinak lehetőség van napernyőt és nyugágyat kölcsönözni, emellett parkolóval, mosdókkal, zuhanyzókkal van felszerelve és mozgáskorlátozott személyek számára is megközelíthető, mindezek azt szolgálják, hogy az idelátogató vendégek kellemesen érezzék magukat. Emellett egy turistairoda is található itt, ahol e zóna és a sziget megismerését segítő tájékoztatást kaphatnak.

Hosszúság
300
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Todo el año
Csendes vizek
Localidad
Guía de Isora

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
  • A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
  • Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
  • Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
  • A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
  • Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
  • A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
  • Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
1
9
262
262
10045