PLAYA Playa de Las Américas

Családbarát és akadálymentesített strand Tenerife déli részén

Tenerife déli részén, Arona egyik legpezsgőbb részén található a Las Américas strand, egy fél kilométer hosszú, aranyhomokos strand. Ez egy nagyon sokoldalú strand, mindenféle szolgáltatással: napozóágy- és napernyőbérlés, zuhanyzók, parkoló, akadálymentesített megközelítés, vízimentők, tömegközlekedéssel való megközelítés... Továbbá a kellemes sétány, amely körülveszi, tele van üzletekkel és éttermekkel, és össze van kötve más közeli fürdőhelyekkel.

Szórakozás a strandon minden kényelmi szolgáltatással

A Las Américas strand nagyon népszerű a helyiek és a turisták körében egyaránt, mivel egész évben látogatható, valamint a szolgáltatások, kényelmi szolgáltatások és szabadidős tevékenységek széles választékát kínálja. Nincs is jobb, mint egy frissítő úszás után elfogyasztani egy fagylaltot a strandon, vagy játszani a homokban a család legkisebbjeivel, és feltöltődni a közvetlenül a strandon található teraszos éttermek egyikében.

Hosszúság
500 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Csendes vizek
LMBTI
Localidad
Las Américas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
1
9
262
262
10045