Playa De Troya

Népszerű strand

Ez Tenerife egyik legnépszerűbb strandja, amely valójában két részre oszlik: Playa de Troya I és Playa de Troya II. Ez a két, egymás mellett fekvő strand Costa Adeje legrégebbi strandja. Mivel mindkettő városi strand, általában eléggé forgalmasak, különösen a szálloda- és apartmankomplexumok közelsége miatt.

Kék zászlós szórakozás

Amellett, hogy van egy tengerparti sétány, ahol bevásárlóközpontok, bankautomaták, éttermek és egy közeli taxiállomás is található, ezek a strandok ideálisak azok számára, akik a strandoláson túl is szórakozást keresnek. A számos szolgáltatás között napozóágyak és napernyők bérelhetők, valamint zuhanyzók, lábmosók és turisztikai információk is találhatók itt. Kék zászló elismeréssel is rendelkezik.

Hosszúság
650 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Public transport
Tourist info
Todo el año
Csendes vizek
Localidad
Las Américas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
1
9
262
262
10045