Playa de Punta Larga

Candelaria családi strandja

La Arenita és Las Arenas strandjai között található a 60 méteres Punta Larga. A három strand együtt körülbelül 230 m hosszú, így ideálisak a tengerre néző futáshoz. Mivel a vulkanikus homok kavicsokkal és sziklákkal tarkított, ajánlatos vízicipőt viselni, bár a tengerbe közvetlenül egy 35 méteres platformon keresztül lehet bejutni. A nyár kivételével átlagos kihasználtságú családi strandot hullámtörő védi, így a gyerekek és a felnőttek egyaránt biztonságban úszhatnak.

Sötét homok és türkizkék víz

Punta Larga könnyen megközelíthető gyalogosan vagy kerekesszékesek számára kialakított rámpán keresztül a párhuzamos sétányon, amely éttermekkel szegélyezett. De városi busszal vagy autóval is odajuthatunk, parkolási lehetőség a szomszédos Avenida Marítima parkolókban van. Ideális strand azok számára, akik a homokban vagy az erre a célra kialakított fából készült platformokon szeretnének napozni. Végül, egy napot tölthetünk a strandon minden lehetséges szolgáltatással, mivel a központi részen van egy kioszk, WC-k és öltözők ingyenes használattal.

Hosszúság
60 m
Parking
Restaurant
Public transport
Sin vigilancia
Csendes vizek
Localidad
Candelaria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
1
9
262
10045