Playa de la Arena

3x1: fekete strand két medencével

A Mesa del Mar üdülőhely luxus minden család számára, akik Tenerife északnyugati részén, Tacoronte-ban nyaralnak. Először is azért, mert a Costa Acentejo védett táj részét képezi, sőt, Guanche-maradványai miatt kulturális érdekeltségűvé nyilvánított régészeti terület. Másodszor, a La Arena strand miatt, amely amellett, hogy 350 m hosszú és 30 m széles, nyáron egy úszómedencével, egész évben pedig egy másik medencével rendelkezik.

Minden turisztikai létesítmény

La Arenához egy hegyi úton lehet eljutni, amely után egy kis alagút vezet a tengerpartra. Rengeteg parkolóhely van. Akik ott töltik a napot napozással és a fürdőzéssel, azok számára mosdó és zuhanyzó áll rendelkezésre, hogy utána sétálhassanak a környéken, az éttermekben, a szerény kis mólón és a Nuestra Señora del Carmen kápolnánál.

Hosszúság
350 m
Showers
WC
Public transport
Solo en verano
Oleaje moderado
Localidad
Tacoronte

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
  • A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
  • Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
  • Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
  • A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
  • Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
  • A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
  • Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
1
9
262
10045