Playa de Alcalá

Tengerész strand

Ez a Guía de Isora településen található, szürke, kavicsos tengerpart egy halászhajókkal teli móló mellett található, így a környék egyik legfestőibb strandja. Körülbelül 30 méter hosszú és 15 méter széles, és rendelkezik néhány szolgáltatással, például vannak szemetesek és zuhanyzók.

Tengerész strand

A strand egyik fő vonzereje kétségtelenül a környéken található számos, halra és hagyományos ételekre specializálódott étterem. Mielőtt vacsorázni indulna, érdemes maradni, hogy gyönyörködhessen a hihetetlen naplementében, és élvezze a La Gomerára néző hihetetlen naplementét a homokos partról.

Hosszúság
30 m
Parking
Restaurant
Showers
Public transport
Solo en verano
Localidad
Guía de Isora

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
1
9
262
10045