Las Vistas

Megközelíthető strand Tenerifén

A Las Vistas strand Los Cristianosban, Tenerife déli részén található. Szolgáltatásai minőségének köszönhetően éveken keresztül elnyerte az Európai Környezetvédelmi Oktatásért Alapítvány kék zászlóját. Finom, fehér homokos partja fogyatékkal élők számára és babkocsival is megközelíthető, valamint zuhanyzó és mosdó is rendelkezésre áll. Nyugodt vize miatt ideális, hogy a legkisebbek is játszhassanak egész nap, akár az óceánban, akár a homokban. Hogy a szülők még nyugodtabban pihenhessenek, életmentő csapat is van a parton.

Szórakozás és kikapcsolódás a strandon minden korosztály számára

A közel egy kilométer hosszan elterülő Las Vistas strandon hosszú sétákat tehet a napsütésben és élvezheti az egész évben ragyogóan tiszta óceánt. Különböző szabadidős tevékenységek, a szomjúság oltására számos falatozó áll rendelkezésre, melyek által a sziget egyik legnépszerűbb strandjává vált a turisták és a helyiek körében is. A strand mellett az élettel teli sugárúton üzletek, éttermek és teraszok egészítik a tökéletes nyaralással töltött napot.

Hosszúság
850 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Csendes vizek
Localidad
Los Cristianos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
  • A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
  • Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
  • Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
  • A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
  • Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
  • A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
  • Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
1
9
262
262
10045