Las Teresitas

Családi strand Santa Cruz de Tenerifén

A Las Teresitas strand Tenerife északkeleti részén található, Santa Cruz városközpontjához közel. A körülbelül másfél kilométer hosszan elterülő strandon hullámtörő van, amely védelmet nyújt az áramlásokkal szemben és a víz nyugodtsága révén egy medencéhez hasonlít. A legkisebbek teljes biztonságban játszhatnak a parton vagy úszni tanulhatnak, miközben a szüleik élvezik hatalmas, gyalogosan bejártó területeket.

Falatozók a homokos strandon

A pálmák és a fák, melyek a strandon díszítik árnyékukkal védik a gyermekeket, akik így egész nap játszhatnak a sárga homokban, homokvárakat építhetnek és odúkat áshatnak. Ezen strandon van zuhany, mosdó és öltöző is, valamint több falatozó is található, ahol röviditalokat és üdítőket fogyaszthat. Az elsősegélynyújtó csapat ügyel a fürdőzők biztonságára, továbbá tömegközlekedés és nagy parkoló várja a vendégeket.

Hosszúság
1300 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Csendes vizek
LMBTI
Localidad
Santa Cruz de Tenerife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
1
9
262
262
10045