La Arena strand

Vulkanikus eredetű fekete homokos strand Tenerife nyugati partján

Puerto de Santiago kicsiny turista központjának városi környezetében található a La Arena strand. Tenerife szigetének nyugati partján terül el a strand, ahol a part fekete homokja nemcsak csodálatos kontrasztot alkot fehéren fodrozódó hullámokkal, hanem könnyebben elnyeli a napsugarakat is, ez által pedig olyannyira felmelegíti a strandot, hogy egész évben kellemes hőmérsékletet élvezhet az idelátogató. A partot körülvevő vulkáni kőzetek pedig tökéletesek búvárkodáshoz vagy merüléshez, mely során felfedezhetjük a tengerfenék gazdag élővilágát.

Kicsi városi strand számos szolgáltatással

A La Arena strand egy kicsi városi strand, ahol taxi szolgálat áll rendelkezésre és a helyi autóbusz hálózathoz kapcsolódik. Mivel egy sugárút veszi körül, a strand közelében számos üzlet és vendéglátóhely található, és közvetlenül a parton is van egy étterem. A strand akadálymentesített, rámpák és pallók segítik a közlekedést. Elsősegélynyújtó hely, zuhany és napernyő bérlési lehetőség áll a fürdőzők rendelkezésére, viszont ha nyugágyat szeretne bérelni, érkezzen időben, mert a legjobb helyeket már kora reggel elfoglalják.

Hosszúság
120 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Oleaje moderado
LMBTI
Localidad
Puerto Santiago

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
  • A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
  • Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
  • Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
  • A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
  • Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
  • A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
  • Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
1
9
262
262
10045