El Socorro

Kék zászló és akadálymentes strand

Az El Socorro az egyik legjobb vulkánikus homokos strand Tenerife északi részén. Los Realejos településen található, és mivel a látogatóinak kényelmét és szórakozását biztosító minden szükséges kényelemmel rendelkezik, megkapta a kék zászló minősítést. Emellett megkapta az „akadálymentes strand” minősítést is, mivel tökéletesen alkalmas a mozgáskorlátozott személyek számára is, a számukra fenntartott parkolókkal, zuhanyzókkal, rámpákkal és átjárókkal. A strandon varázslatos a naplemente: különlegesen szép látványt nyújt a táj a tökéletes kikapcsolódáshoz. A strandon felállított kis bódékban kapható finom aperitifekkel együtt élvezhetjük a tengerpartot.

Látványos kilátás Tenerife északi részén

Ez több mint 200 méter hosszú, sötét homokú strand tágas parkolókkal rendelkezik, melyek megkönnyítik a strandra jutást, emellett az internetezők számára hasznos wifi zónák is találhatók. Emellett itt található az „El Puntito de El Socorro” szórakoztató központ, ahol játékok, olvasmányok és snack bár található, hogy a nap kellemesen teljen. A szörfözés és a természet szerelmeseinek ez az egyik kedvenc strandjuk. A hullámok a parttól távol törnek meg, ami ideális a szörfösök és a fürdőzők számára, akik gyönyörködhetnek Tenerife északi részének csodálatos kilátásában.

Hosszúság
400 m
Accessible
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Oleaje fuerte
Localidad
Los Realejos
Fürdőzés veszélyes

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
1
9
262
262
10045