El Médano strand

Tenerife lakosainak egyik legnépszerűbb strandja

Tenerife szigetének déli részén található a sziget lakosainak egyik legnépszerűbb strandja: El Médano. Sötét homokos strand, ahol sekély és kevéssé hullámzó a víz, a városi strandok minden szolgáltatásával és felszerelésével rendelkezik. El Médano központja az idő elteltével a szigetlakók fontos hétvégi pihenőhelyévé vált és az ott uralkodó szélnek köszönhetően állandó szörfözési és kitesurf lehetőséget biztosít, amely kiváló kikapcsolódást nyújt a parton.

Akadálymentesített városi és családi strand El Médanoban

El Médano egy családi strand, ahol nyugágyat és napernyőt bérelhet, sétálhat a parton, éttermek várják és akadálymentesített megközelíthetőséget biztosít a mozgáskorlátozottak számára rámpákkal, vízi kerekesszékekkel és mankókkal, valamint nyáron a fürdőzéshez kapaszkodók is rendelkezésre állnak. A központban a turisztikai ajánlatok között több apartman és hotel is található elsősorban a parton, valamint vízi sporteszközök bérlését kínáló üzletek is vannak. Az El Médano-i kikötőhöz való közelségének köszönhetően hajókikötő is van.

Hosszúság
750 m
Hammok sunshade
Nudist zone
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Viento
Oleaje moderado
Localidad
Granadilla de Abona

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
  • A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
  • Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
  • Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
  • A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
  • Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
  • A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
  • Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
1
9
262
262
10045