El Camisón

Tenerifei strand, amely a kerekesszékesek számára is alkalmas

Az El Camisón strand Aronában található, Tenerife szigetének déli részén. Ez a strand minden ízlésnek megfelel, mivel a pihenést és a kikapcsolódást vízi sportokkal és szabadidős tevékenységekkel ötvözi. A 350 méter hosszú aranyszínű homokos part két hullámtörővel rendelkezik, amelyek garantálják a víz nyugalmát, így tökéletesen alkalmas arra, hogy a kicsikkel együtt élvezzük. Az El Camisón kerekesszékkel megközelíthető, vannak zuhanyzók, valamint napozóágyak és napernyők bérelhetők.

Pihenés az El Camisón tengeri sétányon

Magáról az El Camisón strandról és az azt körülvevő sétányról lenyűgöző panoráma nyílik La Gomerára és a két sziget között közlekedő hajókra. Ezenkívül a sugárúton számos étterem, terasz és üzlet található, ahol a látogatók mindent megtalálnak, amire szükségük van egy pihentető naphoz a tengerparton Tenerife déli részén a napsütésben, olyan békés légkörben, mint az El Camisón.

Hosszúság
350 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Csendes vizek
Localidad
Las Américas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
1
9
262
262
10045