Duque strand

A strandolás és shoppingolás napja

A hihetetlenül türkizkék vizű és aranyszínű homokos strand, a Duque strandon az egész család számára ideális fürdőhely, tökéletes kikapcsolódási lehetőség az egész napos strandoláshoz. A Costa Adeje turistazónájában található, Tenerife déli részén, tengerparti sétány veszi körül, amely több mint nyolc közeli stranddal köti össze. Itt találhatók a Kanári-szigetek legexkluzívabb szállodáinak némelyike. Míg a legkisebbek homokvárat építenek, a felnőttek elmehetnek shoppingolni a közeli boltokba, ahol a zóna válogatott termékei található. A remek gasztronómiai kínálatot számos bár és étterem biztosítja.

Varázslatos alkonyatok

A Duque strandon a látogatók kényelmét biztosító minden szolgáltatás megtalálható, és a kék zászló minősítés garantálja a víz és a szolgáltatások kiváló minőségét. A strandolók használhatják a zuhanyt, a WC-t és az öltözőket, bérelhetnek nyugágyakat és napernyőket és parkolókat néhány méterre a strandtól, hogy könnyebben és kényelmesebben meg lehessen közelíteni a strandot. Egy alkonyati séta a strandon a varázslatos naplementében gyönyörködve a legjobb módja annak, hogy kikapcsolódjunk és pihenjünk. A nap és a tenger szerelmesei számára tökéletes úti cél, a közelben pedig első osztályú turisztikai központ található.

Hosszúság
390 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Csendes vizek
Localidad
Adeje

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
  • A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
  • Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
  • Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
  • A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
  • Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
  • A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
  • Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
1
9
262
262
10045