Abama

Varázslatos naplementék
Az abamai strand egy paradicsomi, aranyszínű homokos, langyos, türkizkék vizű kis öböl. Tenerife déli részén, Guía de Isorában található, igen közel a sziget egyik legpazarabb szállodájához. A strand népszerű, de nyugalmas, pihenéshez, kikapcsolódáshoz ideális, varázslatosak a naplementék, ahol a horizonton La Gomera szigete látható. A strandok a kis bódékban frissítők és aperitifek kaphatók, melyek még kellemesebbé teszik a pihenéssel töltött napot. A hangulat nem is lehetne kellemesebb, tökéletes idő a sétára és csodálatos kilátásban való gyönyörködésre.
Paradicsomi öböl, csendes és biztonságos
Ez a paradicsomi, aranyszínű homokú kis öböl valószínűleg Tenerife egyik legszépségesebb öble. Egy meredek sziklafal lábánál helyezkedik el, melyen banánültetvények nyúlnak végig, együttesen csodás kontrasztot alkotva. Az abamai strand nagyon biztonságos a gyerekek számára, akik vidáman fürdőzhetnek és a játszhatnak a homokban a parton. A közelben található egy parkoló, ahol az autót lehet hagyni, és onnan megközelíteni a strandot kényelmesen lesétálva a lépcsőn.
Length
100 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Aguas tranquilas
Localidad
Guía de Isora

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
1
9
262
262
10045