Playa Honda

A béke paradicsoma Arrecife és Puerto del Carmen között

A Playa Honda strand stratégiai helyen, Puerto del Carmen és Arrecife között található. Lanzarote két legforgalmasabb helye között van, mégis a béke és a kikapcsolódás paradicsoma. A strand csaknem két kilométer hosszan húzódik végtelen sétánya mentén, ahol sokan sportolnak, hogy friss levegőt szívjanak és élvezzék a tenger végtelenségét. A víz általában nyugodt, annak ellenére, hogy a szél gyakran sújtja, bár inkább állandó, mint heves. Ezért kiváló feltételeket biztosít a szörfözéshez és más vízi sportokhoz.

Playa Honda városrész

A strand a Lanzarote-i repülőtér mellett, Playa Honda városrészben található. Ez a lakónegyed mintegy 40 évvel ezelőtt alakult ki, és vált az egyik legkedveltebb területté az olyan lanzarotei lakosok körében, akik központi és élénk helyen szeretnének letelepedni, de kellően csendes és távol Puerto del Carmentől, a sziget egyik legforgalmasabb területétől. A környéken számos bár és étterem is található.

Hosszúság
1333 metros de largo y 85 de ancho
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Solo en verano
Viento
Csendes vizek
Localidad
San Bartolomé

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
3
9
262
10045