Playa Blanca

Pihentető nyaralóhely Lanzarote déli részén

A Lanzarote déli részén található Playa Blanca nyugodt és csendes légköre ideális hely a kikapcsolódásra. A napozás vagy egy kényelmes séta a tengerparti sétányon a naplementében gyönyörködve jó ötlet az feltöltődéshez. A Timanfaya Nemzeti Park és a Papagayo strandok közelében fekvő városnak van egy kikötője, ahonnan hajóval lehet eljutni Fuerteventura szigetére.

Kikapcsolódás és a tenger élvezete Playa Blancán

Playa Blancán minden ízlésnek megfelelő strandok találhatók, amelyek egész évben élvezhetők. A közelben minden kategóriájú szálloda és étterem közül választhat, ahol feltöltődhet. Este magába szívhatja a friss tengeri levegőt, miközben a divatos üzletek kínálatát élvezi, vagy egy frissítő kávéval tökéletesen kiegészíti a tengerparton töltött napot.

Hosszúság
130 m
Accessible
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Sin vigilancia
Csendes vizek
Localidad
Playa Blanca

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
  • A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
  • Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
  • Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
  • A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
  • Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
  • A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
  • Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
3
9
262
262
10045