La Garita

Biztonságos, családbarát strand

Ez a strand Lanzarote északkeleti partján, Arrieta városában található, és ideális a családok számára, mivel elhelyezkedése megvédi a területen uralkodó szelektől, ami azt jelenti, hogy a víz a legtöbbször nyugodt. Számos szolgáltatással is rendelkezik, mint például zuhanyzók, egy kis étterem, ahol házias ételeket szolgálnak fel, parkoló és rekreációs terület.

A mólós fürdőhely alternatívaként

A 800 méter hosszúságú strandot egy bájos mólós fürdőhely jellemzi, amelyhez egy oldalsó sétányon keresztül lehet eljutni, és amely jó választás, ha a homokos partot sokan foglalják el. Haría település arról híres, hogy itt található néhány a sziget legjobb éttermei közül, így a fürdőzők a strandolás után nyugodtan elmehetnek egy jót enni.

Hosszúság
800 m
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Sin vigilancia
Viento
Csendes vizek
LMBTI
Localidad
Haría

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
  • A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
  • Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
  • Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
  • A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
  • Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
  • A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
  • Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
3
9
262
262
10045