El Reducto

A főváros legjobb strandja

Arrecife kellős közepén, Lanzarote keleti részén található az El Reducto strand. Több mint félkilométeres szakaszon elterülő finomszemcséjű aranyszínű homokjával a sziget fővárosának legjobb strandja. Természetes zátonyokkal védett csendes vizei biztonságos fürdőhelyet nyújtanak a legkisebbek számára. A strandot körülölelő forgalmas tengerparti sétányt jellegzetes kókuszpálmák szegélyezik, melyek egyedivé és vonzóvá teszik. A sétány mentén számos üzlet, kávézó és étterem található, melyek tökéletes strandolós, kikapcsolódós napot tesznek lehetővé.

Strand, vásárlás,gasztronómia és szórakozás

A kék zászló díjjal kitüntetett El Reducto strandon minden szükséges szolgáltatás megtalálható: zuhanyzók, öltözők, WC, árus bódék, közeli autóbusz és taxi megállók, valamint szállások széles körű kínálata. Felújított tengerparti sétányán szórakoztató park található, sétához és szórakozáshoz ideális hely, bárral, görkorcsolyapályával, kerékpárúttal és természetes gyeppel... Az El Reducto a tökéletesen lehetőséget nyújt a strandolásra, vásárlásra, gasztronómiai élvezetekre, valamint a kellemes tengerparti sétára.

Hosszúság
685 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Csendes vizek
Localidad
Arrecife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
3
9
262
262
10045