Puerto Naos strand

Kék zászlós strand La Palman

A Puerto Naos strand a legnagyobb strand La Palma szigetén. A sziget délnyugati részén, a fő turisztikai központban: Puerto Naos. A strand magas minőségű szolgáltatásairól híres és 2007-től kék zászlód minősítésnek örvend, amely által La Palma egyik legfontosabb strandja lett. Továbbá a siklóernyőzés szerelmeseinek találkozóhelye lehet, mivel ideális hely arra, hogy légi bemutatókban gyönyörködhessünk a La Palma strandján töltött nyaralás során.

Éjszakai búvárkodás a fekete homokos Puerto Naos strandon

A Puerto Naos strandját borító fekete homok vulkáni eredetű viszont enyhe zöldes árnyalat látható benne az olivin kőzet porának köszönhetően. A parti sétányt kókuszpálmák övezik, amelyek árnyékul szolgálnak a fürdőzők számára és számos étterem és terasz is található itt, ahol kipróbálhatja a helyi konyha különlegességeit. Mivel közel van a hotelekhez és apartmanokhoz, könnyen megközelíthető, még mozgáskorlátozottak számára is. Napnyugtakor éjszakai búvárkodásra van lehetőség, mely során a tengerfenék által más szemszögből fedezhetjük fel La Palmat.

Hosszúság
120 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Oleaje moderado
Localidad
Los Llanos de Aridane

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
5
9
262
262
10045