Playa Santa Cruz de La Palma

Egy új strand, melynek történelme van

A 2017 áprilisában hivatalosan megnyitott, fekete vulkanikus homokos mesterséges strand Caleta del Varadero történelmi strandjának helyét veszi át. Az 1200 méter hosszú és 50 méter széles strand nemrégiben történt átalakítása lehetővé tette, hogy a strandot ismét megnyissák az Atlanti-óceán felé, ami a sétány 1949-es megépítésével elveszett.

Szolgáltatások a családnak

Ezen a strandon a napernyő kölcsönzési, zuhanyzó és WC szolgáltatáson kívül különösen alkalmas családok számára, köszönhetően a szelíd hullámoknak, a könnyű megközelíthetőségnek és a strandröplabdázáshoz és strandfocihoz szükséges számos sportolási lehetőségnek.

Hosszúság
414 m
Accessible
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Localidad
Santa Cruz de La Palma

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
5
9
262
262
10045