Playa Puerto de Tazacorte

A természet által körülvett strand

A Puerto de Tazacorte strand, amely La Palma nyugati részén, Tazacorte településen található, ideális strand azok számára, akik a természet által körülvett, de mindenféle kényelmi szolgáltatással rendelkező helyet keresnek. Puerto de Tazacorte strandja egy szakadék torkolatánál található, távol a város zajától, de az éttermek és kávézók közvetlenül megtalálhatók a strandon. Olyan szolgáltatásokkal is rendelkezik, mint a napozóágyak kölcsönzése, van egy sétány, buszmegálló és parkolóhelyek is.

Családias hangulat egy csendes strandon

A Puerto de Tazacorte strand nyugodt vize ideális a tenger és a napozás élvezetéhez minden életkorban. Hullámtörővel rendelkezik, amely lelassítja a tengeráramlást és a hullámokat. A fekete homokos strand hangulata nagyon családias, tökéletes a kicsik számára, hogy a parton játszanak, barátkozzanak a többi gyerekkel, míg az idősebbek sétálnak vagy napoznak a Tazacorte-ra jellemző színes házak mellett.

Hosszúság
375 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Todo el año
Oleaje moderado
Localidad
Tazacorte

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
5
9
262
262
10045