Los Cancajos strand

Vulkanikus eredetű strand Santa Cruz de La Palma közelében

A Los Cancajos strand La Palma szigetének keleti részén, a repülőtértől két kilométerre található, déli irányban pedig további két kilométerre a sziget fővárosa, Santa Cruz de La Palma helyezkedik el. A strand egy olyan öbölben található, melyet vulkáni kőzetekből álló hullámtörők védelmeznek. Ennek köszönhetően a víz egész évben nyugodt és gazdag tengeri élővilággal rendelkezik. Ezért ideális kezdő búvároknak és a sportot megismerni vágyó turistáknak.

Merülés elővárosi strandon számos szolgáltatással

A Los Cancajos meleg fekete homokos, nyugodt vizű elővárosi strandon barlangi búvárkodásra és merülésre is van lehetőség. Öltöző, zuhanyzó, valamint napernyő és nyugágy bérlési lehetőség áll a fürdőzők rendelkezésére. Van parkoló és autóbusz járatok, valamint a strand mozgáskorlátozottak részére akadálymentesített. A közelben több étterem is található, ahol a tenger közelében kóstolhatja meg az ízletes halételeket. A H10 szállodalánc három és négy csillagos apartmanjai és hotelei igazi kikapcsolódást nyújtanak La Palmán.

Hosszúság
624 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Oleaje moderado
Localidad
Breña Baja

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
5
9
262
262
10045