La Zamora

Egy nagy és egy kis strand

A Fuencaliente településen található strandot két területre, Zamora Grande és Zamora Chica strandra osztja egy szikla, amely természetes elválasztó elemként szolgál a két terület között. Egy szikla alatt található, fekete homokos partja körülbelül 150 méter hosszú és 15 méter széles. Mélysége miatt különösen ajánlott a búvárkodás szerelmeseinek.

Szörfös paradicsom

A szörfözés szerelmesei általában élvezik ennek a strandnak a hullámait, különösen akkor, amikor magas a dagály és erős a hullámzás. A strandra egy kőlépcsőn keresztül lehet lejutni. A két terület közötti távolságot apály idején gyalogosan is meg lehet tenni.

Hosszúság
150 metros de largo y 15 de ancho
Parking
Restaurant
WC
Oleaje fuerte
¡Aviso!
IDEIGLENESEN ZÁRVA
Localidad
Fuencaliente
Fürdőzés veszélyes

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
  • A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
  • Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
  • Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
  • A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
  • Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
  • A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
  • Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
5
9
262
10045