Charco verde

Strand a természetben La Palmán

La Palma délnyugati részén, alig két kilométerre Puerto Naostól található a Charco Verde strand. A természetben öleli körül ezt a strandot, amely a legjobb választás kisgyermekeknek anélkül, hogy lemondanánk a vidéki környezetről: ebben a sziklákkal és banánfákkal szegélyezett barátságos kis öbölben az óceán nyugodt, amely lehetővé teszi, hogy az egész család élvezze a vizet és a homokot. Azon túl, hogy autóúton könnyen elérhető, a Charco Verde parkolóval is rendelkezik.

Akadálymentesített öböl falatozóval

A 150 méter hosszan elterülő Charco Verde strandon egy teraszos falatozó is van, ahol ételt és italt vásárolhat. A strand akadálymentesített, mozgáskorlátozottak és babakocsis családok is könnyen megközelíthetik a rámpáknak és pallóknak köszönhetően. Ezen a pálmafás strandon, ahol szabadtéri zuhanyok is vannak, az idő csak úgy repül, miközben gyerekek és felnőttek is élvezik a nyaralást.

Hosszúság
150 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Solo en verano
Oleaje moderado
Localidad
Los Llanos de Aridane

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
  • A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
  • Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
  • Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
  • A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
  • Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
  • A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
  • Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
5
9
262
262
10045