Playa San Marcos

Élvezze a tenger erejét

A San Marcos strand Agulo bájos falujában található, La Gomera jellegzetes fekete homokjával és erős hullámzással, amely nem kedvez a fürdőzésnek, bár érdemes meglátogatni, hogy gyönyörködhessünk a csodálatos tájban. Általában nem túl zsúfolt, és bár kevés a szolgáltatás, vannak mosdók.

La Gomera legszebb faluja

A Spanyolország egyik legszebb falujának nyilvánított Agulo számos látnivalóval várja a látogatókat, többek között a San Marcos Evangelista templommal, egy festői neogótikus szentéllyel és a Garajonay Nemzeti Park látogatóközpontjával. A kalandvágyóbbak számára az Abrante kilátópontról egy több mint 600 méter magasan lógó üvegjárdán keresztül lenyűgöző kilátás nyílik a Teide-hegyre.

Hosszúság
150 m
Public transport
Sin vigilancia
Oleaje fuerte
Localidad
Agulo
Fürdőzés veszélyes

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
6
9
262
10045